BBR-meddelelser

Det er faktisk meget få BBR-meddelelser, der stemmer 100% med de faktiske forhold på matriklen. Det giver ofte udfordringer: når der skal laves energimærker, tilstandsrapporter og El-eftersyn, når der skal handles ejendom, tegnes ejerskifteforsikringer og i forhold til flere andre ting. Her i firmaet tror vi, at alle aktører i denne forbindelse har bedst af, at BBR- meddelelser passer med de faktiske forhold. Det vil vi godt fremme ved at sætte fokus på dette.
 

Der kan være mange forklaringer på upræcise BBR- meddelelser: Mange kontrollerer den aldrig. Rigtig mange tror: ”at det er noget Kommunen ordner”. Det gør de også i et vist omfang... Men det ændrer ikke på, at det er ejers ansvar, at BBR-meddelelsen passer. Det kan man få hjælp til at få på plads af Kommunen. Andre siger: ”ja, men jeg har fået byggetilladelse”. Men det betyder bare ikke, at kommunen nødvendigvis ændrer i BBR-meddelelsen. Andre tager det mere afslappet og vælger at ignorere, at det er blevet påpeget i flere på hinanden følgende tilstandsrapporter. Der er forskel på, hvad de enkelte Kommuner ønsker at registrere. Spørg.

Vi tilbyder vor kommende kunder en test på dette: Hvis din BBR-meddelelse ved eftersyn, der involverer tilstandsrapporter passer 100% med de faktiske forhold, så matcher vi med en rabat på 100, gode danske kroner på fakturaen
 

NB: man måler udvendige mål på ydervægge. Beboelse i 1. sal er: fra overside af tagbeklædning 1,5 meter lodret ned til overflade af gulv i 1. sal gange længden af husets ydermure. Med tillæg ved kviste med ståhøjde. Ved vinkelbygninger er det længste udvendige mål på den ene bygning og det korteste udvendige mål på vinkelbygningen, der giver arealet


Find din BBR-meddelelse f.eks. her: www.boligejer.dk

Det er ikke altid der er et luftfoto på BBR-meddelelser. Hvis den mangler på dig, kan du finde det på: www.kort.bbr.dk (ofte er der et aktivt link på din BBR-meddelelse.)

Lav evt. rettelser på: https://bbr.dk/forside


God fornøjelse!